Pohled z ptačí perspektivy

Nové byty Vsetín


Nové byty Vsetín

Projekt Nové byty Vsetín – Rokytnice je úspěšný. V letech 2016 – 2020 byly postaveny 4 bytové domy s celkovým počtem 72 bytů a 22 garáží. Jsou to jediné nové bytové domy na Vsetíně. Aktuálně k říjnu 2020 zbývá v nabídce posledních 6 bytů s dispozicí 4+kk, 2 garáže a 4 nebytové jednotky v přízemí domu čp. 469. 

Ceníky najdete v sekci KE STAŽENÍ na této stránce.


Informace o lokalitě
Nové bytové domy se nachází ve Vsetíně, v části Rokytnice, ve směru na Zlín naproti odbočce do místní části Janišov. Jedná se o bydlení s výbornou dostupností do centra města po silnici I. třídy, přitom v blízkosti lesa, kam je možné chodit na vycházky. Kdo by chtěl v nedaleké přírodě trávit více času, tak v docházkové vzdálenosti do 30 minut se nacházejí chatové oblasti Janišov, Machalův dvůr, Amerika, kde se dá koupit chatka a relaxovat na zahrádce. Vzdálenosti: centrum města 2,5 km, MŠ a ZŠ: 1,4 km, supermarket Penny 1,7 km, prodejna potravin 0,1 km, autobusová zastávka 0,3 km s velmi dobrým a častým spojením do centra.
 
Nízkonákladové bydlení
Díky moderním materiálům a stavebním technologiím jsou nové byty v Rokytnici velmi zajímavé i pro své nízké náklady na bydlení. 
 
Ušetříte na vytápění: dům je stavěn v energetické třídě B – velmi úsporný. 
 
Ušetříte na platbách do fondu oprav: jelikož budete bydlet v novém, tak nebudete platit vysoké částky do fondu oprav, z něhož musí majitelé starších bytů hradit výměny oken, zateplování, opravy střech, lodžií a výtahů. Vše budete mít nové a na dlouhou dobu bez starostí. 
 
Pevná cena
Důležité: zatímco ceny bytů za poslední 2 roky vzrostly ve Vsetíně přibližně o 40%, ceny bytů v poslední budově s označením B1B2 jsou stále stejné jako při zahájení rezervací na podzim 2018!  U starého panelového bytu na Vsetíně není dnes výjimkou cena okolo 33.000 – 35.000 Kč/m2.  Zde si můžete pořídit nový byt za  38.000 – 43.000 Kč/m2. 
 
 
Byt jako investice
V současné době, kdy se jen velmi těžko hledá bezpečný produkt na zhodnocení finančních prostředků, je koupě bytu vhodnou alternativou. Pronájmem tohoto bytu a nárůstem ceny dosáhne investor vyššího zhodnocení svých financí než v bance. 

Více informací včetně půdorysů zde:
www.nove-byty-vsetin.cz

H & B REAL, a.s.
Smetanova 1484
Vsetín
Tel.: 732 600 200
reality@hbreal.cz
www.hbreal.cz,

Ing. Jiří Pecina,
737 263 910
jiri.pecina@hbreal.cz



Soubory ke stažení:

Varianty financování web.pdf
cenyB1B2_10_2020.xlsx



Zpět na výpis novostaveb